2022-es évi közhasznú eseményeink:

-Kiegyensúlyozó relaxációs- meditációs közösségi munkák.
-Önismereti, a változásokhoz alkalmazkodni segítő-fejlesztő megbeszélések.
-Stressz oldó, harmonizáló személyiségfejlesztő konzultációk.
-Gyógyító Erdőjáró címmel csoportos egészségmegőrző és helyreállító, öngyógyító erőket aktiváló gyakorlatokat megismertető közösségi programsorozat havi rendszerességgel a természetben.

A GYÓGYÍTÓ ERDŐJÁRÓ TEMATIKUS ÖNISMERETI ÉS KIEGYENSÚLYOZÓ SÉTÁINKON nem a túrázás volt a fő cél: kineziológiai, feltöltő és harmonizáló energetikai és tudatosító önismereti fejlesztő technikákat végezve ötvöztük a tudatos egyensúlyteremtést a mozgással és a természet gyógyító erejével.
Első Erdőjárónkon a Hármashatárhegy oldalában futó Guckler Károly sétányon sétáltunk, melynek lejtése a szív és érrendszeri betegségekkel élő embereknek is kímélő, fokozatos terhelést, gyógyító haladást biztosít. Ezen az erdőjáró programon kineziológiai kiegyensúlyozó lehetőségekkel ismerkedtünk meg a gyakorlatban.
Második alkalommal a sétameditációnk előtt alapvető bevezetést kapunk a pszichoterápiás sámángyógyászat elméleti alapjaiba. Ezzel a tematikával önismereti gyógyító sétánkon a figyelmünk fókuszába helyezett kérdésünkre sámándob és a természet rezonanciája segít majd belső válaszaink felismerésében, melyeket közösen értelmezünk.
Harmadik tematikus önismereti sétánkon a növények szellemvilágának üzenetei által kapcsolódtunk vissza egyensúlyunkhoz. A természet tiszta energia terében végzett sétánkon elvégzett gyakorlatokkal és meditáció által harmóniánkhoz segítő céljaink megvalósulásához kaptunk segítséget.
A negyedik erdőjáró programon aktuális időminőségünk szellemi összefüggéseibe való betekintés után utunk a Gercse Kápolna erőteréhez vezetett, ahol saját harmónia és teremtés terünkre hangolódtunk rá. Meditációnk során belső templomunkban összegeztük elmúlt időszakunkat és lélekfényünkkel tudatosodva, gyógyulásunk, egyensúlyunk és belső rendünk érdekében új ”magokat vetettünk.”

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Comments are closed.